Zcomputer program letöltések:

 

hasznos anyagok, tippek trükkök, ötletek

Számítógéphez:

Iphonhoz:

Szolgáltatásaink:

Hasznos oldalak:

Zcomputer

Házhoz megyünk! :
Hívjon!
+36 30 997 2190

Elérhetoségek:
Email:
Weboldal: www.rcomputer.hu
Telefon: +36 30 997 2190

picture picture picture picture picture picture

Letöltések:

Távoli segítségnyújtás mindenkinek egyszerűen és ráadásul ingyen!:

távoli hozzáférés, teamviewer, Rcomputer
A program távoli hozzáférést nyújt számítógépünkhöz, így azt egy másik gépről vagy telefonról (Apple Iphone letölthető a App Store - ból) is irányíthatjuk. A Teamviewer működik tűzfalakon és NAT proxy-n keresztül is, sőt a kapcsolat nincs két felhasználóra korlátozva, akár több személy is prezentálhat ugyanazon a gépen.

TeamViewer letöltése

 

Vírusírtó:

vírusírtó

NOD32 gyors, megbízható vírusirtó program. Az ESET NOD32 Antivirus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek és kémprogramok ellen.

NOD32 letöltése

Rendszer Optimalizáló és Gyorsító:

CCleaner rendszer optimalizáló Rcomputer

CCleaner ingyenes program, mely a rendszer működését optimalizálja azáltal, hogy törli a nem használt és fölösleges fájlokat a merevlemezről és számos más támogatott programból, illetve a webböngészőkből például az előzményeket, vagy a cookies-okat.
A CCleaner rengeteg programból ki tudja tisztítani a nem használt, vagy szükségtelen fájlokat: Firefox, Opera, Internet Explorer, Safari, Google Chrome, Foxit Reader, Microsoft Office (2000, XP, 2003, 2007), Nero Burning ROM, Java, Windows Live Messenger, ZoneAlarm, Adobe Flash Player, QuickTime, VirtualDub, Windows Media Player, 7-Zip, Avira AntiVir, Spybot - Search & Destroy, Windows Registry, eMule, KaZaA, Google Toolbar, Netscape, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip.

CCleaner letöltése