Rólunk, információ, bemutatkozó:

 

hasznos anyagok, tippek trükkök, ötletek

Számítógéphez:

Iphonhoz:

Szolgáltatásaink:

Hasznos oldalak:

Zcomputer

Házhoz megyünk! :
Hívjon!
+36 30 997 2190

Elérhetoségek:
Email:
Weboldal: www.rcomputer.hu
Telefon: +36 30 997 2190

picture picture picture picture picture picture

Elromlott a számítógépe?

Egy otthoni számítógép meghibásodás ugyanúgy, mint a vállalati jövedelem kiesést okozhat és tudjuk, hogy fontos a hiba minél gyorsabb javítása. Nem csak a hiba okát tárjuk fel, de el is végezzük a javítást, és ha kell, gondoskodunk az alkatrész beszerzéséről is.

A számítógépet információgyűjtésre, kikapcsolódásra és munkára egyaránt használjuk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai életben olykor nincs olyan, hogy hétvége és munkaszüneti nap.

Elege van a megbízhatatlan informatikusokból?

Cégünknél magasan képzett informatikai szakemberek dolgoznak. Mind hardver, mind szoftver problémákra sajátos javítási módszerünk van. NON-STOP szolgáltatásunk bármikor elérhető.

Lassú a gépe, vírusgyanús, esetleg vírussal fertőzött?

Ha úgy gondolja, hogy számítógépe nagymértékben vírusos, vagy nem szeretné vírusmentesítéssel tölteni idejét, akkor hívja a Zcomputer szakértőit. Vírus mentesítjük az Ön számítógépét is! Kényelmesen, egyszerűen, otthonában vagy irodájában

Irodája számára megbízható rendszergazdát keres?

A Zcomputer kiváló rendszergazda szakembere kedvező feltételek mellett alakítja ki a lehető legoptimálisabb rendszert az Ön vállalkozása számára.
Teljes körű szolgáltatásunk révén Ön helyett gondoskodunk a meghibásodott számítógépek, laptopok, notebookok, hálózati eszközök, nyomtatók és egyéb kellékek javításáról, illetve cseréjéről.

Üzleti számítógép javítás

A Zcomputer csapata már több mint 7éve dolgozik ebben a szakmában, és úgy gondoljuk, hogy tapasztalatunk képes arra, hogy tanácsot adjunk Önnek, amely növeli az üzleti számítógépek gyorsaságát és teljesítményét.

A tapasztalt csapat örömmel segít Önnek bármilyen szempontból az üzleti rendszerben. Mi tudjuk, mit beszélünk. Hozzáférést biztosítunk a legújabb technológiákhoz és ötletekhez, és ez mind arra utal, hogy mi fel vagyunk készülve újszerű javítási módszerekből.

Web design és hosting, adatvédelem, hálózatok, hardver, szoftver, grafikai tervezés. A Zcomputer bármikor házhoz tud menni, amilyen gyakran csak szüksége van ránk. Dolgozunk óránként, vagy átalány díjas szerződéses alapon.

 

Rendszergazda

Hetek telnek el a bejelentett hiba javításáig? Ismerőse nem tudja megoldani a problémákat és gyakran nem ér rá? Nem kap magyarázatot informatikai szolgáltatójából?

A Zcomputer kiváló rendszergazda szakembere kedvező feltételek mellett alakítja ki a lehető legoptimálisabb rendszert az Ön vállalkozása számára. Ötleteinkkel, javaslatainkkal segítjük és építjük cége működését. Teljes körű szolgáltatásunk révén Ön helyett gondoskodunk a meghibásodott számítógépek, laptopok, notebookok, hálózati eszközök, nyomtatók és egyéb kellékek javításáról, illetve cseréjéről.

Adatmentés
Eltűntek az adatok? Véletlenül rossz meghajtót formázott le? Hívjon minket!Az adatmentés díja esetfüggő. A részletekért kérdezze kollégáinkat!

Szolgáltatási konstrukció

Rendszergazda szolgáltatási konstrukciónk az Ön igényeihez illeszkedik. Továbbá ajánlatunk ügyfeleink körében az alacsony havidíjjal járó, csökkentett óradíjas konstrukció is. Amennyiben konkrét ajánlatot szeretne, akkor küldje el ajánlatkérését az email címünkre. Amennyiben számítógépén nincs internet hozzáférés hívja a +36-70/526-6666-os telefonszámot.

Gyors reakcióidő

Minden Partnerünk, így az Ön cége is a lehető leggyorsabban hibaelhárításba részesül. Komolyabb rendszerleállás, vagy az Internetes kapcsolat hibája nagymértékben akadályozhatja a napi munkavégzést, sőt akár cégének munkája is lehetetlenné válhat. Ilyen esetben a Zcomputer rendszergazda hibaelhárítása mindig gyors megoldást nyújt Önnek és cégének. A vállalt határidő nekünk szent!

Elege van, hogy szervizbe kell vinni a számítógépet, minden apró hibánál?

Ha igen válasszon minket! Nem kell szervizbe vinnie számítógépét mert mi házhoz megyünk!
A munkánkra garanciát vállalunk. Ha a javításunk után valami probléma lép fel akkor hívja fel szakemberünket és azonnal tanácsot adunk illetve ha szükséges házhoz is megyünk!

Rémálom hazaszállítás után a gép újra vezetékezése?

Netán ha gépét nem tudjuk azonnal megcsinálni a helyszínen mi elvisszük szervizünkbe és a visszaszállításnál be is kötjük magának, hogy ezzel gondja ne legyen.

Eredményeink:

Havi több mint 50 hibaelhárítást tudhatunk magunk mögött, a megoldatlan esetek száma alig éri el a 2 %-ot, de az ilyen esetekben is próbálunk megoldást találni. Sikerünket a már kialakult ügyfélkörünk ajánlásával értük el és így újabb ügyfelekkel is dolgozhatunk.

Garancia

Gondot okoz az egyes gépek, alkatrészek garanciális ügyintézése? IT szolgáltatásunk megoldást kínál erre is. A nálunk vásárolt termékekre garanciát vállalunk. Így Önnek nem kell a garancia érvényesítésével törődni, nem kell bizonygatni a szervizben a hibát. Ezeket a feladatokat a rendszergazda munkatárs végzi el, így idejét a profittermelő munkára fordíthatja

Otthoni számítógép javítás

Elmúltak már azok az idők, amikor a számítógép szokatlan elem volt a lakásban. Sok otthonban már több mint egy gép, asztali számítógépek és laptopok is találhatók..

Otthoni felhasználók nem mindig értesülnek a számítógép biztonságáról, az Anti-vírus és a karbantartási műveletek nagyon fontosak.
Miért nem hívja a Zcomputer csapatát? Látogatást tesz otthonába, és beállítják az otthoni számítógépét. Mi tudunk tanácsot adni a frissítésekkel, karbantartási és biztonsági, vagy akár egy weboldal design kapcsán. A számítógépes rendszernek szüksége van biztonságra. Engedje, hogy megmutassuk, hogyan lehet a legtöbbet tenni az otthoni számítógépek biztonsága érdekében az online fenyegetések ellen.

Legtöbbet keresett szolgáltatásunk amit vállalunk:

Számítógép konfiguráció tervezését, építését,
Hardver és szoftver beszerzését garanciavállalás mellett,
Operációs rendszerek telepítését, beállítását, frissítését, karbantartását,
Számítógépek és rendszerek, eszközök karbantartását, frissítését
Rendszergazdai feladatok ellátását, adatmentést, archiválást,
vírusirtást és vírusvédelmi rendszerek telepítését.
Iphone szoftver frissítés és javítás

További munkakörünket a szolgáltatásaink menüpont alatt érheti el!